Amersfoort Art; kunst aan de muur

Thuis kunst aan de muur? Waarom niet? Het kan je woongenot substantieel verhogen en hoeft zeker geen fortuin te kosten! Bij Amersfoort Art Galerie kun je online terecht bij Kunstuitleen Amersfoort voor vele mooie werken van meer dan 80 nationale en internationale kunstenaars waaronder Herman Brood, Guy Olivier, Yulia Muravyeva, Karlien en John Horsewell. Te koop of te huur via de kunstuitleen.

Gespecialiseerd in moderne kunst

Amersfoort Art is gespecialiseerd in moderne kunst en biedt een grote collectie met veel verscheidenheid, dus voor ieder wat wils. Je kunt de uitgebreide collectie online bekijken of langsgaan bij de galerie aan het Prinses Julianaplein in Amersfoort (op korte afstand van de authentieke binnenstad; maandag en zondag gesloten). De koffie staat klaar en de medewerkers zijn altijd bereid je vrijblijvend te adviseren. Wil je een specifiek kunstwerk eens van dichtbij bekijken, maak dan wel eerst even een afspraak.

Kunstuitleen

Geen geld of zin een kunstwerk direct aan te schaffen? Geen probleem! Amersfoort Art beschikt over een zeer ruime kunstcollectie waarbij veel schilderijen en beelden ook beschikbaar zijn in de Kunstuitleen. En hiervoor heeft men een fraaie constructie bedacht. Je betaalt daarbij namelijk per maand 3% van aankoopwaarde van een kunstwerk en daarvan is 2% als opbouw van een spaartegoed en 1% de werkelijke kosten voor de uitleen. Op basis daarvan heb je vervolgens altijd het recht het werk te kopen tegen het oorspronkelijke aankoopbedrag; je opgebouwde spaarbedrag wordt dan verrekend. Op die manier kun je heel geleidelijk tot aanschaf van een favoriet kunstwerk overgaan.

Lijstenmakerij

Je nieuwe kunst nog beter tot z’n recht laten komen in een ornament lijst. passe-partout, (facet) spiegel of wissellijst? De eigen lijstenmakerij van Amersfoort Art biedt een ruime collectie met een grote verscheidenheid. Oriënteer je online, bestel direct of laat je vrijblijvend op maat adviseren in de galerie. Men is op afspraak ook buiten de reguliere openingstijden geopend. En voor bedrijven: informeer eens naar de speciale inlijst service voor ondernemingen.

De galerie van Amersfoort Art bevindt zich in het centrum van Amersfoort, vlakbij de historische en gezellige binnenstad, en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. (betaald) Parkeren kan eenvoudig direct naast en tegenover de galerie. Wilt u een schilderij afhalen of bezichtigen? Neem dan voor de zekerheid wel eerst even contact op om er zeker van te zijn dat het gewenste schilderij of beeld voorradig is.