Alle kleuren led strips op een rijtje

Het gebruiken van led verlichting komt met vele voordelen. Led verlichting staat niet alleen mooi, maar het zorgt ook voor een verminderd energieverbruik. Led verlichting is meerdere malen zuiniger dan andere alternatieven voor verlichting. Dit maakt led verlichting een van de beste manieren om een woning te verlichten. Daarnaast heeft led verlichting een lange levensduur waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden dan andere alternatieven. Als je gebruik wilt maken van led verlichting, heb je heel veel keuze. Er zijn veel verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld LED strips warm wit en LED strips helder wit. Kortom, ledstrips worden in veel verschillende kleuren aangeboden. Hieronder hebben we alle kleuren van led strips op een rijtje gezet.

Warm witte kleur

Een kleur dat vaak gebruikt wordt voor sfeerverlichting is warm wit. Warm wit heeft een oranje en gele kleur. Dit geeft een warme uitstraling. Vandaar dat deze kleur ook warm wit wordt genoemd. Een warm witte verlichting wordt vaak gebruikt in ruimtes die een gezellige sfeer moeten hebben. Daardoor staan ze perfect in de woonkamer. Met deze kleur geef je de woonkamer een mooie sfeerverlichting waar jij je prettig in kan voelen. Ook kun je deze kleur terugzien in veel restaurants.

Helder witte kleur

Een helder witte kleur wordt ook vaak gebruikt. Helder wit heeft een neutrale kleur. Het zit tussen warm en koud in. Deze kleur wordt vaak gebruikt in plekken waar de sfeer neutraal moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kantoorruimte. Deze kleur is vaak van toepassing in ruimtes die goed belicht moeten zijn. Helder wit dient hierbij niet als een sfeer verlichting. Helder wit wordt vaak gebruikt voor het goed belichten van een ruimte. Het is ideaal voor in de werkplek of de keuken. Direct online een ledstrip bestellen? Vind de perfecte led strip voor jouw toepassing op LEDstripXL.nl.

Koud wit

Koud wit is een kleur die een koele sfeer uitstraalt. Het wordt vaak gezien als een kleur die ongezellig is. Koud wit wordt daardoor minder vaak gebruikt. Toch heeft het zijn voordelen. Koud wit zorgt ervoor dat jij je beter kan gaan concentreren. Het is daardoor ideaal voor plekken waar nauwkeurig gewerkt moet worden

RGB strip

Een RGB strip kan bijna alle kleuren weergeven die je kunt bedenken. Dit wordt vaak gebruikt voor sfeer verlichting. RGB is flexibel in te zetten doordat je de strip kunt veranderen naar de kleur die je wenst.

RGBWW strip

RGBWW is een verbeterde versie van de RGB strip. Het verschil zit hem in de verschillende tinten wit die deze strip kan maken. Daardoor kan deze strip alle kleuren van de regenboog maken.