Design eetkamerstoelen trends voor 2019

Ben je op zoek naar nieuwe design eetkamerstoelen? Dan wil je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de laatste trends op dit gebied. Daarom hebben wij de verwachte woontrends voor 2019 verzameld in dit artikel. Zo kan jij na het lezen van dit artikel een stoel kiezen dat perfect bij je past. Hieronder hebben we de laatste trends op een rijtje gezet.

Welk soort design eetkamerstoelen zijn hip anno 2019? Lees verder!

Basic

Het “minder is meer” principe geldt ook als het gaat om stoelen voor in de eetkamer. Dit betekent dat het kiezen voor kleuren als wit, naturel, zwart en grijs altijd een goede keuze is. Ook worden minimalistische design eetkamerstoelen steeds populairder.

Natuurlijk

Meubelen met een natuurlijke uitstraling worden steeds populairder. Zo ook onder de design eetkamerstoelen zijn natuurlijke materialen erg trendy. Kies bijvoorbeeld voor hout, metaal, leer of grof linnen. Allemaal materialen met een mooie natuurlijke uitstraling, wat steeds populairder wordt in de woonwereld.

Zachte en frisse tinten

De trends op het gebied van kleuren veranderen continu. Van zachte pastel- of poedertinten tot fris mintgroen. Deze frisse en zachte kleuren zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Naast het warme effect dat deze kleuren geven zorgen ze ook voor frisheid in huis. De verwachting is dan ook dat stoelen met een pasteltint steeds populairder worden.

Robuust

Robuuste meubelen zijn het afgelopen jaar al enorm populair geweest. De verwachting is dat deze ook in 2019 weer erg in trek zullen zijn. Robuuste design eetkamerstoelen zorgen voor een industriële look in huis. Een set robuuste eetkamerstoelen kunnen dé blikvanger in je verder strakke en moderne eetkamer zijn. Robuuste meubelen zijn praktisch en zorgen voor een warm interieur.

Zwart-wit

Al seizoenen lang zijn zwart-, wit-, en grijstinten erg trendy. Een zwart-wit interieur is dan ook anno 2019 enorm hip. Als je gaat voor zwart, wit of grijze design eetkamerstoelen zit je dus altijd goed. Letterlijk en figuurlijk. Combineer de stoelen met andere meubelen en accessoires in de kamer.

Even wat anders?

Ben je aan het twijfelen over welke stoelen het beste in jouw eetkamer staan? Misschien is een bankje aan tafel wel de juiste keuze! Tegenwoordig zien we steeds vaker bankjes aan tafel voorbij komen. Het is verfrissend, net even anders en stijlvol. Daarnaast zijn bankjes ook gewoon erg handig. Als je comfortabel wilt zitten adviseren wij wel om een bankje met rugleuning te kiezen.

In dit artikel noemen wij alle trends van 2019 als het gaat om design eetkamerstoelen, natuurlijk is de perfecte stoel in ieders ogen anders, dat is een kwestie van smaak. Kies daarom een set design eetkamerstoelen dat bij jou en je interieur past!