Diverse mogelijkheden van de zitzak voor je interieur

Een zitzak had tot op een aantal jaren geleden toch voornamelijk een beetje kinderlijk imago. Meer iets voor de kinderspeelhoek. Maar daar is toch wel verandering in gekomen de afgelopen jaren. Dit komt met name omdat merken zoals SACKit, Terapy en Extreme Lounging met steeds meer varianten zijn gekomen die ook uitermate geschikt zijn voor huishoudens met alleen volwassenen. In dit artikelen zullen we een aantal van de mogelijkheden bespreken.


Zitzak stoelen


Ik denk dat de naam wel voor zich spreekt, maar deze variant combineert de comfort van een zitzak met de ondersteuning van een rugleuning. De zitzak stoel is met name populair voor een zondag Netflix kijken of voor lange gaming sessies.Bedrukte zitzakken


Zitzakken worden ook steeds vaker gepersonaliseerd. Je kunt er van alles op laten bedrukken, je naam, een slogan of een logo. Deze zitzakken zijn dan met name populair in het bedrijfsleven, omdat deze kunnen worden ingezet als branding middel. Het laten bedrukken van een zitzak is o.a. mogelijk via Ikwilzitzakken.Zitballen


Officieel niet een zitzak, maar wel een naaste verwante is de zitbal. Zitballen zijn in trek gekomen met name vanwege de ergonomische voordelen. Steeds meer kantoor werkers krijgen te maken met klachten zoals nekpijn of rugpijn. Het vele zitten dat wij vandaag de dag doen is dan ook bepaald niet gezond te noemen. Een zitbal om mee af te wisselen kan hier enig soelaas in bieden. Op een zitzak moet je over het algemeen met inspanning verrichten om goed te zitten. Rechtop natuurlijk. En dat is juist de bedoeling.Zitzak loungebeddenNaast de zitzak stoel is er nu ook een kruising tussen een zitzak en een loungebed. Ideaal voor in de tuin om lekker op te liggen in het zonnetje. Omdat deze loungebedden een stuk lichter zijn dan normale loungebedden haal je ze ook weer makkelijk binnen wanneer je klaar bent.

Opblaasbare zitzakken

Een graag geziene gast op de camping zijn de opblaasbare zitzakken. Deze zitzakken, blazen zichzelf op. En vervolgens kun je op het grasveldje een boek lezen. De opblaasbare zitzak is natuurlijk vederlicht en om die reden gemakkelijk mee te nemen. Omdat ze zichzelf opblazen heb je ook nooit gedoe met pompjes. Een opblaasbare zitzak blijft ongeveer vijf tot zes uur in goede staat. Daarna laat je hem weer leeglopen helemaal en kun je de zitzak weer mee naar huis of naar binnen nemen. Een opblaasbare zitzak geeft ook geen enkel probleem met inpakken in de koffer.