Hoe breng ik houtstrips aan?

U heeft de nieuwe soort houten wandbekleding al ontdekt! Tegenwoordig zijn er makkelijke wandbekleding strips die uw huis omtoveren naar een sfeervolle ruimte. Geen potten verf meer, geen meters onnodig behang, u gebruikt de nieuwe houtstrips. De nieuwe houtstrips zijn tegenwoordig de nieuwe soort wandbekleding. Zie het als een soort plakhout. Zo ziet u dit soort wandbekleding al in de modernste restaurants in Milaan, Parijs, Barcelona en nog veel meer. Dat prachtige hout wou u altijd al aan de muur willen hebben. Maar hoe breng ik nou mijn nieuwe houtstrips aan?

Ten eerste moet u er voor zorgen dat u een goede set met houtstrips hebt. Deze kunt u bij verschillende websites vinden. Daarna moet u er voor zorgen dat u een goede plek hebt gevonden om deze strips aan te brengen. Zorg er voor dat de muur goed glad is en er geen gekke bobbels in de muur zitten. Zorg er dan voor dat u de een loodlijn legt. Dit voorkomt scheve strips waardoor u uiteindelijk niet uitkomt met de strips en dit een minder mooi beeld geeft. Bekijk hoeveel meter u nodig hebt in de breedte en hoogte zodat u de planken zo af kunt snijden dat u precies goed uitkomt. Het afsnijden kan op verschillende manieren, maar de mooiste manier is met behulp van een zaagmachine.

Als de planken goed zijn afgesneden en de lijnen zijn gelegd kan het plakken beginnen. De houten strips hebben aan de achterzijde twee dikke strepen. Dit zijn de twee plakstrips. Haal de bescherming van de plakstrips eraf zodat het hout plakt. Deze kunt u gemakkelijk aanbrengen aan de muur. Als u dit voor alle strips hebt gedaan is uw wand prachtig versierd met goed kwalitatief hout. Hierna hoeft u alleen nog een lekker drankje te pakken, zitten in uw stoel en genieten van uw mooie nieuwe kamer.