Opblaasbaar bubbelbad in huis

Wie wil er nou geen Jacuzzi in huis? Veel mensen denken dat dit onmogelijk is, omdat het te duur zou zijn of omdat ze geen ruimte hebben. Maar niets is minder waar. Tegenwoordig hoeft het niet veel geld te kosten om een jacuzzi in huis te hebben en veel ruimte heb je ook niet nodig. Je kan namelijk kiezen voor een Opblaasbaar bubbelbad.

Een opblaasbaar bubbelbad is de ideale oplossing als je niet veel geld wilt uitgeven en niet veel ruimte hebt. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten als je er één aanschaft.

Accessoires

Ten eerste moet je zorgen dat er een pomp bij je opblaasbare jacuzzi zit, zodat je hem gemakkelijk kunt opblazen en weer afbreken. Dit is handig want zo kun je hem na gebruik weer opruimen en neemt hij geen ruimte in. Ook is het handig om te kijken hoeveel lawaai de pomp maakt.

Onderhoud

Ten tweede moet je checken of de filters makkelijk te vervangen zijn. Dit zal namelijk af en toe moeten en als je er moeilijk bij kan is dit erg onhandig. Het water in de hot tub kun je het best elke mand vervangen. Gebruik geen chloor bij het schoonmaken van het bad, dit kan het materiaal aantasten.

Energieverbruik

Het is bovendien erg belangrijk om te kijken hoeveel stroom de jacuzzi gebruikt. Hoeveel energie gebruikt het verwarmingselement? Dit kan namelijk erg verschillen en de energiekosten kunnen hoog oplopen. Houdt hier dus rekening mee.

Materiaal

Tot slot is het van belang om te kijken naar het materiaal waarvan de hottub gemaakt is. Wat voor soort PVC is er gebruikt? Is het stevig en kun je het makkelijk repareren? Is de rand stevig genoeg om op te zitten.

Een opblaasbaar bubbelbad kun je al kopen vanaf 350 euro. De meest luxe kosten rond de 1000 euro. Probeer goed te letten op de prijskwaliteit verhouding.