Verrijk je interieur met een foto op canvas

Veel interieurs zien er tegenwoordig hetzelfde uit, met dank aan beroemde woonketens als IKEA, Gamma, Karwei.. Het is daarom van belang om toch een eigen stempel te drukken op het interieur. Dit kan op allerlei manieren, maar omdat de meeste mensen toch wel te maken hebben met een budget, kan men dit het best doen met kleine aanpassingen. Hierbij valt te denken aan kleden, vazen, kaarsen, bloemen, kussensloopjes.. En natuurlijk is de perfecte persoonlijke touch een foto.

Foto op canvas

Er wordt wel eens gezegd dat ‘een foto meer zegt dan duizend woorden’. Een foto is immers een perfecte manier om iets van je persoonlijkheid door te laten schemeren: wie je bent en waar je voor staat. Je kan bijvoorbeeld allemaal fotolijstjes door het huis verspreiden, foto collages aan de muur of een foto op canvas. Een foto op canvas is ideaal als je één mooie foto hebt waar je de focus op wil laten vallen. Deze foto zal waarschijnlijk ook beter uit de verf komen, omdat het op canvas is gedrukt.

Je eigen kunstwerkje

Wat voor foto je op het canvas wil bedrukken is natuurlijk aan jezelf: je kan een familiefoto doen, maar ook een foto van je huisdier of een mooie vakantiebestemming. Dat is het fijne aan een foto op canvas, je maakt eigenlijk zonder al te veel moeite je eigen schilderij, een klein kunstwerkje. Het is wel slim om in het achterhoofd te houden dat een foto vaak vergroot wordt, wanneer het op canvas wordt gedrukt. Houd er dan ook rekening mee dat de foto die u kiest wel eentje is met een goede kwaliteit.

Meer info: http://www.verschoore.nl/fotoservice/canvas-poster-in-24-uur/