Kinderbedden

Bent u op zoek naar een kinderbed met opbergruimte, maar wilt u graag eerst oriënteren welke mogelijkheden allemaal beschikbaar zijn voor uw kind? In dit artikel hebben wij een overzicht opgesteld van diverse soorten kinderbedden. In ons overzicht hebben wij een overzicht opgesteld van peuter- en kinderbedden.

Peuterbedden

Peuterbedden zijn bedden ontworpen tot 190cm in lengte. Veelal zijn de peuterbedden voorzien van een specifieke beveiliging, zodat uw peuter niet uit het bed kan vallen. Net zoals alle overige bedden zijn peuterbedden uitvoerbaar met specifieke laden.

Half-hoogslapers

De half-hoogslapers zitten net tussen een gewoon bed en een hoogslaper in. Vaak zijn deze half-hoogslapers voorzien van een eigen glijbaan en heel eenvoudig te monteren zoals een normaal stapelbed. Is uw kind nog te jong en wilt u liever niet dat hij/zij in een hoog stapelbed slaapt dan is de half-hoogslaper de ideale oplossing. Wanneer twee kinderen dezelfde slaapkamer delen dan is een normaal stapelbed aan te bevelen.

Hoogslapers

Hoogslapers hebben dezelfde hoogte als stapelbedden, echter is er geen extra bed onder beschikbaar. Hoogslapers zijn hierdoor ideaal uit te voeren met een bureau of om spulletjes onder te plaatsen zoals kastjes en dergelijk.

Stapelbedden

Veel mensen kiezen voor een stapelbed. Onder een stapelbed kan minder geplaatst worden, echter zijn er ook stapelbedden met extra ladekasten waar verschillende artikelen in geplaatst kunnen worden. Stapelbedden zijn ideaal wanneer uw kamer minder groot is. Ook wanneer u meerdere kinderen heeft en te weinig kamers beschikbaar heeft dan biedt een stapelbed uitkomst.

Heeft u vragen omtrent een specifiek kinderbed of wilt u een overzicht van de diverse bedden bekijken? Klikt u dan op de links in dit artikel. Bent u op zoek naar een gehele slaapkamer voor uw zoon of dochter? Bekijkt u dan ook eens onze volledige kinderkamers.