Internationaal verhuizen

Internationaal Verhuizen

Of u nu bedrijfsmatig internationaal moet verhuizen of als particulier, een internationaal opererend verhuisbedrijf kan u hierbij helpen door de verhuizing op ons te nemen en met u om de tafel te gaan om een goed plan van aanpak te schrijven. Doordat een internationale verhuizing vaak niet gaat over een verhuizing naar België of Duitsland maar tegenwoordig steeds vaker naar de gehele wereld en al helemaal naar Azië is een planmatige aanpak van de verhuizing een vereiste.

Te vaak horen wij dat verhuizingen maanden duren omdat de voormalige verhuispartner niet bovenop de verhuizing zat. Wij kunnen u garanderen dat we u tijdens de gehele verhuizing zullen bijstaan en wij zullen er zorg voor dragen dat uw goederen op de plaats van de bestemming komen: ongeschonden en zoals u ze aan ons heeft overgedragen.

Bij internationale verhuizingen die de continent grenzen overschrijden zullen wij samen met u in overleg gaan om te kijken wat voor u de beste oplossing is. Zo kan ervoor gekozen worden om een container te huren en al uw spullen per boot naar de nieuwe plaats van bestemming te verhuizen, maar is er ook de keuze om uw spullen per vrachtvliegtuig naar de nieuwe bestemming te vliegen. Soms is het ook noodzakelijk dat uw spullen tijdelijk eerst worden opgeslagen. Ook daar kunnen wij, in samenwerking met onze partner Easybox, zorg voor dragen.

Wij zullen samen met u kijken naar uw gewenste verhuisdatum en het budget dat u hiervoor heeft en duidelijke en eerlijke afspraken met u maken over hoe uw goederen verhuist worden en hoe lang elke stap van de verhuizing zal duren. Zo kunt u voor uzelf ook een verhuisplan maken aan de hand van de afspraken die gemaakt zijn met ons. U zult een duidelijk tijdsplan krijgen van ons zodat u dit kunt afstemmen met bijvoorbeeld de lokale autoriteiten over bijvoorbeeld uw visum. Zo voorkomt u dat u bij uw nieuwe bestemming staat zonder te weten wanneer uw goederen en spullen arriveren.