Diamond painting in je interieur

Diamond painting is de laatste tijd erg populair geworden. Door het plaatsen van kleine diamantjes kan je een prachtig schilderij creëren. Deze unieke manier van het maken van decoratie is erg leuk om te doen, maar diamond painting kan je vervolgens ook in je interieur kwijt.

Wat is Diamond Painting?

Met diamond painting maak je als het ware een schilderij met allerlei  kristallen steentjes. Deze steentjes hebben allemaal een andere kleur. Diamond Painting wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. De steentjes plaats je op de aangegeven plekken op het canvas. Het is erg leuk om te doen voor jong en oud. En ook de creaties zijn zeker de moeite waard. Een diamond painting schilderij is een meerwaarde voor ieder interieur. Er zijn allerlei stijlen schilderijen te koop, hierdoor is er voor iedereen wel een schilderij te vinden dat past bij jouw smaak.

Diamond painting trend

Het laatste jaar is er een heuse trend ontstaan als het gaat om diamond painting. Geheel begrijpelijk, met de kleine diamantjes kan je een prachtig schilderij voor aan de muur maken. Er zijn verschillende webshops waar je diamond painting kan aanschaffen. Ga voor Diamond Painting Belgie en Nederland naar deze webshop. Hier vind je vele diamond painting schilderijen.