Een hoge bijzettafel

Het is weer zo ver: de zon blijft elke dag langer, de temperaturen gaan omhoog en het weer verbetert. Alles komt in bloei te staan en we kunnen de winterjassen weer opbergen. De lente en zomer komen er weer aan! De perfecte tijd dus om de biertjes nog wat kouder te zetten en uw vrije tijd meer buiten door te brengen in uw achtertuin. Lekker buiten zitten met een ijskoude Heineken willen we allemaal na een lange intensieve werkdag niet waar? Daarnaast is het ook weer tijd voor borrels en tuinfeestjes met vrienden, familie en kennissen. Stel dat u op een avond wat meer mensen dan normaal verwacht en er is niet genoeg zitruimte voor iedereen dan kunt u over gaan op statafels. Echter kan dit weer een gedoe zijn om deze van iemand te lenen of ergens te huren. Daarnaast voegt het niet veel sfeer toe en bent u verantwoordelijk wanneer er iets aan kapot gaat.

De oplossing

Als alternatief voor de hierboven genoemde nadelige statafel kunt u overgaan op een permanent hoge bijzettafel van bijzettafel.nl. Dit houdt u dus voor altijd en vervult meerder functies buiten dat het alleen voor feestjes gebruikt kan worden. U kunt er bijvoorbeeld vazen met bloemen op kwijt voor in de tuin, maar ook gewoon in de woonkamer. Bloemen geven altijd meer sfeer in een ruimte vanwege de kleuren. Daarnaast zullen mensen er zuiniger mee omgaan, omdat ze weten dat het van u is. U bent dus niet verantwoordelijk voor de status van de hoge bijzettafels en u kunt zo verhaal halen bij de persoon die het kapot heeft gemaakt.

Sfeervoller

Hierbij komt ook nog dat een hoge bijzettafel veel sfeervoller is dan zo’n saaie uitklapbare statafel. In sommige gevallen zijn bijzettafels dan ook zelf in elkaar gezet, wat best makkelijk te doen is. Het enige wat u nodig heeft is een houten tak die u in vier gelijke stukken verdeeld. Dit worden namelijk de poten. Daarnaast is er een boomschijf vereist, wat het plateau wordt. Zorg ervoor dat dit goed glad geschuurd en gelakt is. Wanneer dit goed is afgewerkt en aan elkaar verbonden wordt door middel van pennen en houtlijm heeft u zo uw eigen mooie hoge bijzettafel die naast de bovengenoemde functies kan functioneren als statafel op een feest.