Een leuke trend voor in ieder huis, de lightbox

Zoek je leuke ideeën op het gebied van wooninrichting? Dit jaar zijn er weer allerlei leuke nieuwe en betaalbare trends. Zo is een belangrijke trend sowieso dat mensen steeds meer duurzame en natuurlijke producten willen. Zo let je bij het kopen van een houten tafel erop of er duurzaam hout gebruikt is en is ook het winkelen in tweedehands winkeltjes enorm in opkomst. Het buitenleven met binnen verenigen zie je steeds meer, maar ook een leuke trend die voor iedereen toe te passen is zijn lightboxen.

Lightboxen, veelzijdig en best duurzaam

Lightboxen zijn redelijk duurzaam in het opzicht dat ze op led verlichting werken. Led verlichting verbruikt bijzonder weinig energie en bovendien kun je de batterijen steeds opnieuw opladen. Ook kan je met slechts één lightbox en een set letters eindeloos veel verschillende combinaties maken. Zo blijf je vernieuwen in huis zonder dat er opnieuw materiaal nodig is. Ook kan je er bij de aankoop van de lightbox opletten dat deze gemaakt is van duurzaam materiaal, of ook heel leuk, je maakt er zelf eentje.

Een lightbox doet het leuk in iedere ruimte van je huis

In iedere ruimte in je huis doet een lightbox het erg leuk. Het geeft sfeerverlichting en je kan als je wilt de tekst aanpassen aan de functie van de ruimte. In de gang plaats je er een originele welkomtekst in. In de woonkamer een inspirerende quote of een tekst die past bij de tijd van het jaar of de gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag. In de slaapkamer bijvoorbeeld een tekst hoe je dromen werkelijkheid kunnen worden en in de keuken het recept van een lekkere cocktail. Jij bepaalt de functie, maar ook het uiterlijk van je lightbox.

Eén lightbox, wel honderd verschillende looks

Naast verschillende teksten te plaatsen kun je met lightboxen ook enorm variëren met de uitstraling. Je hebt de keuze uit verschillende lettertypen, verschillende kleuren letters. Maar je kan ook gebruik maken van symbolen of pictogrammen. Je kan een lightbox helemaal aanpassen aan jouw eigen interieur en jouw persoonlijke smaak. Geef je huis iedere week een opfrisser met een lightbox.