Sfeer toevoegen aan huis: zo doe je dat!

Sfeer in huis, het klinkt als een droom van iedere Nederlander. Die droom is voor velen echter niet zo makkelijk te realiseren. Want hoe voeg je nou eenvoudig sfeer toe aan je interieur? En hoe zorg je dan nog steeds voor de juiste balans in huis? Don’t worry, want met deze tips kan ook jij straks sfeer toevoegen in huis.

Het zijn de details die tellen

We denken vaak groots, ook als het om ons interieur gaat. Een grote bank, veel stoelen, een salontafel en nog wat belangrijke meubels. Ga eens wat meer naar de details kijken. Een huis wordt pas echt een ‘thuis’ als er persoonlijke elementen in het interieur zijn opgenomen. Denk aan leuke familiefoto’s, een zelfgemaakte deken (als je creatief bent), je lievelingsboeken in een mooie kast.. Zonder persoonlijke elementen gaat het je niet lukken om sfeer toe te voegen aan een interieur.

The finishing touch

Bij het inrichten van je huis denk je aan veel verschillende dingen: Meubels, kleuren voor op de muur of misschien toch leuk behang, accessoires. Maar wat dacht je van raamdecoratie? Beeld je maar een raam zonder gordijnen in. Best saai, toch?!

Raamdecoratie is net dat puntje op de i waardoor je wat extra warmte toevoegt aan een interieur. En met een Duette haal je ook letterlijk warmte in huis. Door de dubbele laag (de typerende honingraad) blijft er warmte tussen de stof hangen. In de zomer is het dus heerlijk