De nieuwste trend, boomstam tafels!

Boomstam tafels: de nieuwste trend!

Tegenwoordig zie je het steeds vaker: tafels van een verticaal doorgesneden boomstam. Deze tafels zijn erg populair. Dit is natuurlijk omdat tafels uit een stuk hout erg stevig zijn, maar daarnaast hebben de tafels een unieke stijl. Een stijl die warmte kan uitstralen, maar ook kan zorgen voor een moderne ‘design look’. De tafels zijn bij veel handelaren niet aan te slepen. Bij dezen daarom een blog met wat informatie over dergelijke tafels.

Boomstam tafels van Suar hout

Er zijn veel verschillende soorten hout waarvan deze tafels gemaakt worden. Er is echter één houtsoort, die op dit moment immens populair is. De houtsoort Suar is een tropische hardhout soort met een mooie rechte draag. De houtsoort wordt tegenwoordig vooral gehaald uit Indonesië. In tegenstelling tot veel houtsoorten, is de Suar houtsoort zeker geen bedreigde soort. In Indonesië tref je vrijwel overal Suar bomen. Deze houtsoort leent zich perfect voor de tafels in boomstamvorm. Een prachtige nerf, een stevig karakter en een mooie kleur.

Boomstam tafels voor verschillende ruimtes en situaties

Tafels in boomstamvorm passen in veel verschillende ruimtes en situaties. Zo kun je een van de mooie exemplaren gebruiken als eettafel in huis. De tafels zijn vaak ruim en stevig, en goed afgewerkt. Ideaal om aan te eten dus. Ook kantoren kiezen tegenwoordig steeds vaker voor deze tafels. De tafels stralen rust en stijl uit. Een goede combinatie wanneer je evenwichtig en professioneel over wilt komen natuurlijk.

voor een specialist op het gebied van tafels van boomstam

Ben je van plan een boomstam tafel aan te schaffen? Doe dit dan wel bij een erkende specialist. Zo weet je zeker dat het gebruikte hout niet illegaal gekapt is. Daarnaast weet je dan zeker dat je kunt rekenen op een tafel die netjes is afgewerkt. De meeste specialisten op het gebied van deze tafels helpen je graag bij het kiezen van een passend exemplaar!