Waarom wil jij Beton Ciré?

Beton Ciré is helemaal opkomend. Dit gaat gepaard met de industriële look, deze look is inmiddels niet meer weg te denken op het gebied van huisinrichtingen. En dat is niet zonder reden deze look is ontzettend stoer, maar voelt tegelijkertijd heel huiselijk aan. Beton Ciré gaat perfect samen met de industriële look. Sterker nog het maakt jouw huis helemaal af. Maar wat is Beton Ciré nou en waarom is het zo populair? In deze blog lees je daar alles over.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is afkomstig van de Fransen. Beton Ciré is zoals de naam al doet vermoeden een beton soort. Beton Ciré is een steenachtige stuc waar je letterlijk alle kanten mee uit kunt. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken van Beton Ciré, maar het Beton Ciré wordt het meeste gebruikt voor aanrechten en vloeren. Maar ook wastafels en wc-potten kunnen gemaakt worden van Beton Ciré.

Wat is nou het grote voordeel van Beton Ciré

Beton Ciré maakt jouw industriële look tot een industriële look. Een industriële look zonder Beton Ciré telt niet mee! Je kunt Beton Ciré helemaal naar wens aanpassen dit is een groot voordeel, zeker wanneer jouw huis geen standaardafmetingen heeft. Wat ook een groot voordeel van Beton Ciré is, is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Daarnaast maak je het ook nog eens zonder enige moeite schoon, een vochtig doekje of een dweil erover heen en je Beton Ciré is weer brandschoon naar wens.  

Zijn er nadelen?

Ja er zijn nadelen, Beton Ciré is een flinke investering. De aanschaf van Beton Ciré kost veel moeite en tijd. Maar op het moment dat het eenmaal ligt ben je klaar, zoals eerdergenoemd heeft het namelijk geen onderhoud nodig. Maar dat is dan ook wel echt het enige nadeel.