Storemax R-20 schuifdeursysteem

Storemax is een bedrijf met een groot assortiment aan producten voor in het het huis. Het staat bekend om zijn kasten, deuren en schuifdeuren. Kwaliteit, functionaliteit en design zijn alle drie belangrijke aspecten in de producten van Storemax. Een kast die van een hele goede kwaliteit is, maar tegelijkertijd ook spuuglelijk is natuurlijk niet de kast die je in huis zou willen hebben. Andersom is een kast die zorgt voor een zeer aangename sfeer, maar die maar twee jaar meegaat ook niet wat je wilt hebben. Storemax biedt beide aan in zijn producten en dat is waar klanten op staan te wachten. Verder is Storemax ook nog eens duurzaam bezig bij de productie van hun producten. Ze denken namelijk ook aan de wereld van morgen.

R-20 schuifdeursysteem

De Storemax R-20 is een van de zes Storemax basic systemen. De R-20 systemen zijn ideaal voor het maken van een schuifdeur van een lage kast. Doordat het schuifdeursysteem rolt, kun je van een paneel gemakkelijk zelf een schuifdeur maken. De R-20 systemen zijn geschikt voor het dragen van lichte panelen tot de 20 kilogram. Voor het dragen van panelen met een hoger gewicht moet je bij de R-40 en R-60 systemen gaan kijken. Die systemen kunnen namelijk wel meer gewicht dragen. Een voordeel van de R-20 systemen is dat ze licht en stevig zijn. Hierdoor komt er niet al te veel druk op de vloer of het plafond te staan en zal de schuifdeur nog steeds goed werken. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de R-20 schuifdeursystemen niet al te duur zijn. Het systeem werkt met een bodem rollend systeem. Het systeem kan rollen over een vloerrail. Het is gemakkelijk op maat te maken en je kunt zelf kiezen uit vele panelen om eraan te bevestigen. Hierdoor kun je een design kiezen wat echt bij je past.

Monteren R-20 systemen

Het is zeker niet lastig om de R-20 schuifdeursystemen te monteren en dit kun je dan ook makkelijk zelf doen zonder hulp van een professional. Als eerste moet je bepaal je hoe hoog en hoe breed je de deur wil inbouwen. Bij deze bepaling moet je 1,8 centimeter van de bovenkant aftrekken aangezien daar de constructie komt. Verder zullen de panelen ongeveer 2 centimeter overlappen en daar moet je dus ook rekening mee houden. Als de afmetingen goed zijn dan kun je de wielen en boven geleiders vastschroeven aan de panelen. Vervolgens monteer je de bovenste rails en bepaal je waar de onderste rails moet komen liggen door een deur te plaatsen en net zolang te schuiven totdat deze waterpas staat. Als dit gelukt is kun je de onderste rails plaatsen. De laatste stap is het plaatsen van de deuren (panelen) in de rails. Hiervoor is het handig om eerst de achterste deur te plaatsen en daarna de voorste. Meer hoef je eigenlijk niet te doen en zo kun je genieten van je Storemax R-20 schuifdeur.