Stickers maken via Raamstickers Maken’s gebruiksvriendelijke editor

De tijd ligt achter ons dat alleen winkeliers gebruik maakten van raamstickers om hun sales of prijsactie te promoten bij het publiek. Ook mensen zoals jij en ik kunnen een sticker ontwerpen die een boost geeft aan hun interieur. Laat daar nu net een webwinkel zijn genaamd Raamsticker Maken, waarbij mensen dit via een editor kunnen doen. Stel, je bent net terug van vakantie en wilt een vakantiefoto versieren met een leuk versje.

Stickers maken: plakletters, logo stickers en meer

Loop je met een creatief idee rond en wil je dit graag realiseren? De webwinkel Raamstickers Maken biedt nu de mogelijkheid: zelf stickers maken. Je kunt denken aan het zelf vormgeven van het logo van jouw bedrijf of plakletters inzetten voor een commercieel doel. Is het ontwerp van de sticker in de editor klaar? Dan verkrijg je gelijk inzicht in de prijs en bekijk je nogmaals de eindversie van het ontwerp. Hierna wordt de sticker zo spoedig mogelijk gedrukt en naar de klant toe verstuurd. Al met al zijn er dus drie eenvoudige stappen voor nodig voor het sticker maken.

Jouw huis of bedrijf opvrolijken met raamstickers

Overal waar je kijkt zie je stickers, aan de ramen van winkels in de winkelstraat of bij mensen thuis in de woonwijk. Op verschillende blogs lees je allerlei tips en trucs die mensen adviseren over het scala aan dit soort stickers en een bron van inspiratie zijn. Hiervoor ging het over de ontwerpmodus van de webwinkel Raamstickers Maken. Echter biedt deze webwinkel ook kant-en-klare-stickers aan. Zo heb je de keuze uit raamstickers tot en met tegelstickers in verschillende designs.

Creatief aan de slag met letter stickers

Een ontwerp maken met een naam, tekst of een huisnummer. Hoe ga je aan de slag? Je kunt zelf letter stickers via een ontwerpprogramma ontwerpen. Pas het ontwerp naar eigen smaak aan door onder meer het lettertype grootte aan te geven. Naast de grootte van het lettertype kun je ook het type folie, de kleur en het soort lettertype aangeven.
Letter stickers, je kunt er veel kanten mee op. In plaats van een naambordje aan de gevel van het huis, kun je ook denken aan de huisnummers of achternaam als sticker op het raam van de voordeur. Het geeft een andere uitstraling. Des te meer als de buren een naambord gebruiken. Indien je net bevallen bent van een zoon of dochter kun je ook de naam van het kindje met letterstickers weergeven aan de voorruit.
Ook voor bedrijven zijn letterstickers interessant. In de winkelstraat worden dit soort stickers gebruikt om uitverkoop of acties aan te kondigen. Voor andere bedrijven kan het de zichtbaarheid vergroten.