Een vleermuis die uw tafel verlicht?

Op zoek naar een leuke tafellamp? Eentje die door haar fantastische design voldoende aandacht zal trekken in uw huiskamer? De Martinelli Luce Pipistrello tafellamp mag dan onschuldig klinken, maar niets is minder waar. Deze lampen van het Italiaanse design- en verlichtingsmerk Martinelli Luce zijn geïnspireerd op een vleermuis. De kap van de lamp laat de puntige vleugels van het diertje zien. Ook de telescopische voet van de Pipistrello verwijst naar het enorme zichtvermogen van het nachtdiertje. Wees niet bang: desondanks straalt het lampje een en al vriendelijkheid uit.

martinelli-luce-pipistrello-tafellamp-wit

Duurzaam

Op de salontafel, het nachtkastje, het bureau…deze tafellamp komt op veel plekken goed tot haar recht. Bijzonder aan het Pipistrello-model is dat de lamp een ingebouwde led-module heeft, waardoor het ook nog eens een duurzaam ontwerp is. Deze exclusiviteiten kunnen we ten slotte ook verwachten van het Italiaanse designmerk Martinelli Luce. Al tientallen jaren laat dit gerenommeerde merk zien dat ze verder kijkt dan haar neus lang is.

Keuzes uit modellen

Omdat er twee varianten van de Pipistrello op de markt zijn, hoeft u alleen nog maar te kiezne om deze mooie lamp in huis te halen! De modellen lijken veel op elkaar. Ze zijn beide verkrijgbaar in dezelfde hoeveelheid kleuren. Eveneens hebben ze beide een ingebouwde led-module die een heel leven lang meegaat en ook nog eens energiezuinig is. Het grote verschil tussen de twee modellen heeft te maken met de dimbaarheid van de lampen. De Pipistrello tafellamp LED met dimmer kun je (zoals de naam al weergeeft) gemakkelijk dimmen met het knopje op de kabel. Zo kun je zelf bepalen hoeveel licht je nodig hebt. Voor op bijvoorbeeld een nachtkastje is dit zeer handig! Een officiële dealer van het Italiaanse merk is het meubelbedrijf en webshop Flinders.nl. Het voordeel van dergelijke dealer is dat ze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen en daardoor alle lampen kunnen leveren.