Waar moet ik op letten bij aanschaf van binnenverlichting?

Welke type lamp?

Ten eerste moet je beslissen welke lamp je in je binnenverlichting gaat doen. Wij raden aan om led verlichting te gebruiken. Led lampen zijn het meest duurzaam. In het rijtje samen met de gloeilamp, halogeenlamp en spaarlamp is de ledlamp het meest energie zuinig en heeft hij de meeste branduren (wel 2x zoveel als de nummer 2, de spaarlamp).

Waar kopen?

Ten tweede moet je kijken bij wie je je binnenverlichting koopt. Wij raden Lampdirect.nl aan omdat het een betrouwbare site is en je je binnenverlichting de volgende dag al in huis kan hebben. Daarnaast kan er een hoop gaan bij verzending van de verlichting en dat is vooral het geval bij led-verlichting waarbij een product van slechte kwaliteit al snel vervalt.

Ken je lumen aantal

Kijk naar het aantal lumen. Wij raden aan dat een kantoor of woonkamer een lumen heeft tussen de 300 en 500. Bij dit aantal is de productiviteit het hoogst. Als u een ruimte heeft waar wordt geschilderd of ander precisiewerk wordt uitgevoerd moet het aantal lumen nog hoger zijn, tussen de 800 en 1500.

Goedkoop is duurkoop. Dit is vooral het geval bij ledverlichting, de aanschaf is misschien even duur, maar op de lange termijn haal je het er dik uit. Daarnaast gaat binnenverlichting sowieso erg lang mee en vervang je het niet elk jaar. Ga daarom voor kwaliteit op Lampdirect.nl

Extra mogelijkheden

Extra opties. Wil je de mogelijkheid hebben dat je het licht kan dimmen? Of wil je ledverlichting in allerlei kleuren? Let hier dan op en overweeg alle opties. Er is zelfs nieuwe verlichting van Philips waarbij je een lamp aan je smartphone kan koppelen waardoor deze lamp aan gaat wanneer je in de buurt komt en je hem kan besturen met je smartphone door het downloaden van een bijbehorende app.

Dit wat in een nutshell even kort wat informatie. Kijk voor meer informatie en het aanbod aan binnenverlichting op onze website Lampdirect.nl.