Gietvloer in uw woning Amsterdam

Beschikt u over een woning in Amsterdam en staat u op het punt om een gietvloer aan te leggen? In dit artikel worden de voordelen en kosten van een gietvloer uitgelicht. Op deze manier kunt u beslissen of een gietvloer in Amsterdam bij u past. Een gietvloer aanbrengen is bovendien een uitstekende investering voor de lange termijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer gaat een gegoten vloer wel tientallen jaren lang mee.

Voordelen van een gietvloer op een rij

Wanneer een gietvloer gegoten wordt verdwijnen alle oneffenheden als sneeuw voor de zon. Een gietvloer vult alle gaatjes en kleine hoogteverschillen op, waardoor er een egaal geheel ontstaat. Ideaal wanneer u uw vloer strak en modern wilt uitvoeren. Zowel binnen een nieuw als oud pand biedt dit een uitkomst. Daarnaast levert een gietvloer de volgende voordelen op:
-Een gietvloer is water- en vloeistofdicht.
-Licht heeft geen invloed op de kleur van uw gietvloer.
-Een gietvloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Wat kost een gietvloer?

Voor een gietvloer zijn geen vaste prijzen van toepassing. Over het algemeen kunt u rekenen op €40,- tot €80,- per vierkante meter. De prijs is gebaseerd op het materiaal dat gebruikt wordt, de ondergrond die moet worden aangepast en arbeidskosten.
Wat betreft het materiaal kunt u allerlei kanten op. Belangrijk is dan ook om vooraf te bepalen welke kleur u precies zoekt en welke stijl u daarmee wilt benaderen. Zo wordt het kiezen van een concrete vloer direct eenvoudiger.
In Amsterdam zijn tal van bedrijven actief die u met het aanbrengen van een gietvloer van dienst kunnen zijn. Vraag verschillende offertes aan en maak vervolgens uw weloverwogen beslissing.