Tuinmeubeltrends najaar 2018

De zomer is al weer ten einde en de winter is in aantocht. Maar daar willen we nog helemaal niet over na denken. Eerst komt er nog het najaar en ook dan zijn er nog momenten dat we van onze tuin kunnen genieten. Zeker met de trends van dit najaar.

De leukste tuinmeubelen voor 2018

Op de website van Woonaanrader gaven ze al eerder tips over de tuinmeubeltrends 2018.
In 2018 is het weer helemaal terug van weg geweest, de rieten stoelen. Het materiaal wat hier voor word gebruikt zijn vooral erg authentiek en natuurlijk. Deze natuurlijke elementen in de tuin maken het helemaal af en zorgen voor een rustgevend gevoel. Rieten stoelen kun je volop combineren met kleurrijke kussentjes of juist kussens in zachte pasteltinten. Kies bijvoorbeeld eens voor de ronde, rieten stoel. Deze ronde vormen zorgen voor een zachte uitstraling en minder harde lijnen in de tuin.

Een industriële eettafel

Hoewel het wellicht wat raar klinkt om een industriële eettafel te combineren met de ronde, rieten stoelen, zal je versteld staan van het resultaat. Industrieel is meestal strak, maar juist deze combinatie is in 2018 helemaal in. Je mag dus best een paar stoelen met een romantisch kussentje combineren met een strakke, moderne eettafel.

Een grote eettafel voor buiten

Een grote tafel geeft nog meer het gevoel dat jouw tuin een verlengde word van je woonkamer. Daarnaast geeft zo een grote tafel ook een rijk gevoel. Wat dacht je van het heerlijk met zijn allen buiten eten of een spelletje doen op een mooie zondagmiddag? Met een grote eettafel kan het allemaal en is iedereen van harte uit genodigd om aan te schuiven

Een heerlijke, grote lounge set

In 2018 hoeven we niet meer bescheiden te zijn, dus die grote lounge set die mag Hoe groter hoe beter. Heerlijk om avonds te relaxen bij de vuurkorf of voor een avondje viste. Het vlechtwerk, waar de meeste lounge sets van zijn gemaakt, past weer prima bij het riet van de stoelen en geeft gemelijk een natuurlijke look aan jouw tuin.

Bron: woonaanbeveling.nl

Bron: Thuistips.nl